Home Landelijke radio Radio Veronica verspreidt waardevolle tientjes

Radio Veronica verspreidt waardevolle tientjes

Radio Veronica heeft briefjes van tien euro in Nederland in omloop gebracht die luisteraars moeten zoeken. De vinder van één van deze biljetten maakt kans op 1000 euro of 10.000 euro. Een notaris heeft tien briefjes van tien euro getrokken die het extra geld waard zijn. Met deze tientjes zijn de Radio Veronica-DJ’s afgelopen weekend undercover het land in gegaan.

In de volgende steden hebben zij de tientjes uitgegeven: Utrecht, Lelystad, Assen, Groningen, Heerenveen, Nijmegen, Dordrecht en Tilburg. Vandaag zal in de laatste stad, Haarlem een tientje verschijnen.

Degene die vanaf nu tientjes in zijn handen krijgt moet het serienummer van zijn tien-eurobiljetten invoeren op Checkjetientje.nl om mee te doen aan de actie.

Radio Veronica-dj Bart van Leeuwen maakt tot en met 5 oktober iedere werkdag, tijdens ‘Goud van Oud’ om 10 over 10, bekend of er al een winnend tientje is gevonden. Zodra er een tientje is gevonden, gaat reporter Mario de Pizzaman naar de vinder om te controleren of de persoon in kwestie het winnende tientje nog in zijn bezit heeft.

Als het tientje dat 10.000 euro vertegenwoordigt niet wordt gevonden, dan wordt dit geldbedrag op 5 oktober verloot onder alle serienummers die zijn ingevuld op de website.