Home Landelijke radio Radio Veronica last Beachtparty af na schietpartij

Radio Veronica last Beachtparty af na schietpartij

De 80’s & 90’s Beachparty van Radio Veronica op het strand van Bloemendaal is afgelast. Vanwege het incident afgelopen zaterdagnacht op het Dancefeest Summer Grooves waarbij 1 dode en meerdere gewonden te betreuren zijn, vindt Radio Veronica het niet gepast om zaterdag 29 augustus haar Beachparty te laten plaatsvinden.

"Hoewel Radio Veronica op geen enkele wijze betrokken was bij de organisatie van Sunset Grooves, zijn ook wij geschokt door het uit de hand gelopen strandfeest in Hoek van Holland", zegt een woordvoerder. "We vinden het niet juist om de 80’s & 90’s Beachparty door te laten gaan terwijl precies één week ervoor een feest op dramatische wijze is geëindigd."
Veronica Televisie was wel betrokken bij Sunset Grooves, waardoor verwarring ontstond. Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group. Veronica Televisie is van SBS.

Het geplande strandfeest zou plaatsvinden op zaterdag 29 augustus van 14:00 tot 00.00 uur bij Beachclub ‘Vroeger’ op het strand van Bloemendaal. Bezoekers die al kaarten hebben gekocht krijgen het aankoopbedrag (inclusief boekingskosten) binnen drie weken automatisch teruggestort.