Home Landelijke radio Radio Veronica en de Landmacht zetten zich samen voor Nederland in met...

Radio Veronica en de Landmacht zetten zich samen voor Nederland in met Operatie200

Radio Veronica en de Landmacht starten met Operatie200. De Landmacht bestaat 200 jaar en gaat samen met Radio Veronica aan de slag om Nederland een beetje beter te maken. Nederlanders kunnen hiervoor hun eigen project aanmelden.

De dj’s van Radio Veronica en de mannen en vrouwen van de Landmacht steken in de week voor Koningsdag de handen uit de mouwen om zoveel mogelijk activiteiten uit te voeren. Niels Hoogland, Station Director Radio Veronica: "Kan de speeltuin om de hoek een opknapbeurt gebruiken, zijn er begeleiders nodig voor een schoolkamp of een dj voor een straatfeest? De hulptroepen van Radio Veronica en de Landmacht komen helpen!"

Tot en met 16 februari kunnen mensen projecten via de website van Radio Veronica aanmelden. Uit alle inzendingen worden de beste projecten geselecteerd. De Landmacht en Radio Veronica gaan op zoek naar materiaal en regelen mankracht om het project te volbrengen. Brigade generaal Martin Wijnen, commandant 43e gemechaniseerde brigade: ‘De Koninklijke Landmacht is al 200 jaar in beweging. Wat blijft is dat Nederland op ons kan rekenen. We willen laten zien wat een militair anno nu kan en waar hij voor staat. Daarom komen we van de kazerne en de oefenterreinen af en gaan Nederland in."

Vorig artikelRadio 5 Nostalgia in het teken van de jaren zestig
Volgend artikelZeroes Request volgende week op 3FM