Home Landelijke radio Zeroes Request volgende week op 3FM

Zeroes Request volgende week op 3FM

3FM start vrijdagavond met een nieuwe editie van 'Zeroes Request'. Een week lang draait de publieke popzender alleen maar muziek uit de jaren 00. De week wordt op 14 februari afgesloten met de 'Zeroes Request Top 100'.

Luisteraars kunnen hun favoriete platen uit de Zeroes doorgeven via internet. Dat doen ze door een 'Zeroes Request Playlist' aan te maken, die kan bestaan uit maximaal 50 liedjes. De tracks uit de lijst zijn te beluisteren via Spotify en YouTube en luisteraars kunnen ook zien wie nog meer voor een bepaalde plaat kozen.

De dj's van 3FM besteden tijdens de week allemaal op hun eigen manier aandacht aan de 00's. Zo zal Jett Rebel elke ochtend bij Giel een plaat uit het vorige decenium coveren.

Zoals ieder jaar heeft 3FM ook weer een videoclip gemaakt om de themaweek te promoten. Dit keer zijn er geen clips nagespeeld, maar hebben de dj's een interactieve clip gemaakt van 'Watskeburt' van de Jeugd van Tegenwoordig. Luisteraars kunnen zichzelf via een webcam toevoegen aan de clip.

Vorig artikelRadio Veronica en de Landmacht zetten zich samen voor Nederland in met Operatie200
Volgend artikel226,8 miljoen euro aan radioreclamebestedingen in 2013