Home Landelijke radio Radio Veronica en 100%NL blij met luistercijfers

Radio Veronica en 100%NL blij met luistercijfers

Radio Veronica is blij met het marktaandeel dat het in bij de meest recente luistercijfers heeft gehaald. 6,3 procent is het hoogste marktaandeel in de geschiedenis van de commerciële zender.

”We hebben een team van top-dj’s bij Radio Veronica", zegt Ab Trik, CEO van de Sky Radio Group, waar Radio Veronica onder valt. "Het team voor de ochtendshow ‘Ook Goeiemorgen’ met dj Colin Banks, Jan Paparazzi, Arend Langenberg, Sjaak Bral, Olav Mol en Johan Derksen staat als een huis. Voor de komende periode heb ik goede verwachtingen want begin september hebben we ‘Mister Top 40’, Erik de Zwart en Rick van Velthuysen mogen verwelkomen op de zender."

Ook 100%NL is tevreden. Het marktaandeel steeg maar licht, maar al enige tijd is er een stijgende lijn. Het radiostation heeft naar eigen zeggen voor het eerst meer dan 1 miljoen verschillende luisteraars per week. “Het gaat goed met 100% NL", concludeert Algemeen Directeur Carlo de Boer.

"Nadat 100% NL haar programmering een aantal maanden geleden radicaal heeft omgegooid, weten de luisteraars ons massaal te vinden. De luistercijfers schieten omhoog en het is mooi om te zien dat 100% NL haar plekje in radioland aan het veroveren is. De Nederlandse popmuziek is ook nog nooit zo populair geweest als nu. De hitlijsten staan vol met de top artiesten van 100% NL en alles wijst erop dat we met ons radiostation de komende tijd verder zullen groeien."