Home Landelijke radio Radio 538 zoekt opnieuw naar leukste middelbare school

Radio 538 zoekt opnieuw naar leukste middelbare school


Radio 538 zendt volgende week donderdag opnieuw de 538 Schoolawards uit vanuit de Heineken Music Hall in Amsterdam. Er zijn vijf genomineerde scholen: 't Vlietlandcollege in Leiden, Scholengemeenschap Spieringshoek in Schiedam, het Coornhert Lyceum in Haarlem, het Minkema College in Woerden of het Amadeus Lyceum in Vleuten.

Tijdens de awardshow zijn er optredens van Ben Saunders, Pearl Jozefzoon, Partysquad, Eva Simons, Lasgo, Inna, Quintino & Mitch Crown, Destine én de dj's van Radio 538. De presentatie is in handen van dj Barry Paf.

Deze hele week is Barry Paf samen met een check-outteam bij de vijf genomineerde scholen langs geweest en moesten scholieren verschillende opdrachten uitvoeren om te laten zien dat zij de leukste school van Nederland zijn. De school die dat het beste heeft gedaan, wint de 538 Schoolaward voor leukste school van Nederland. De scholen maken niet alleen kans op een award voor leukste school, maar ook voor de leukste leraar, lerares, coolste conciërge en hunk en babe van de school. De winnaar krijgt naast de 538 Schoolaward ook een schoolfeest met de 538-dj's.