Home Landelijke radio Radio 538 zoekt opnieuw leukste school

Radio 538 zoekt opnieuw leukste school

Radio 538 gaat opnieuw op zoek naar de leukste middelbare school van Nederland. Op de website van het commerciële radiostation kunnen leerlingen vanaf 23 februari hun school aanmelden voor de 538 Schoolawards.

Frank Dane gaat de vijf scholen met de meeste stemmen persoonlijk bezoeken om te kijken of het echt wel de leukste scholen van Nederland zijn. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de Radio 538 Schoolawards op vrijdag 3 april in de Jaarbeurs. De leukste school van Nederland wint niet alleen de Award, maar ook een vet schoolfeest met bekende artiesten en de 538 dj’s.

"Het begint met een strijd op de radio, dan de Check Outs op de scholen die door de meeste leerlingen zijn genomineerd en tot slot de spectaculaire uitreiking van de Schoolawards in de Jaarbeurs met optredens van onder andere Nick & Simon, Kate Ryan, Nikki, Dio en Quintino", zegt Dane. "Het worden hele leuke weken en voor de winnende school een heel leuk jaar!"

Naast hun eigen school, kunnen de leerlingen dit jaar ook de leukste leraar en lerares  opgeven. Ook nieuw dit jaar zijn de Awards voor de hunk, babe en leukste conciërge van de school. De genomineerde scholen worden vanaf maandag 16 maart bekendgemaakt in het programma van Frank Dane en krijgen van hem een aantal opdrachten.

Vorig jaar won Scholengemeenschap Willem van Oranje in Oud-Beijerland  de Schoolaward voor leukste school.