Home Landelijke radio Radio 538 zoekt leukste school van Nederland

Radio 538 zoekt leukste school van Nederland

Radio 538 gaat ook dit jaar op zoek naar de leukste middelbare school van Nederland. Via de site van Radio 538 kunnen leerlingen zich inschrijven en vertellen waarom hun school de leukste van Nederland is. De vier scholen met de meeste stemmen worden door dj Frank Dane gecheckt. De winnar krijgt niet alleen de School Award, maar ook een schoolfeest met bekende artiesten en de 538 dj’s.

Scholieren die de meeste stemmen verzamelen voor hun eigen school, maken kans op een VIP-behandeling op het School Award Gala. De genomineerde scholen worden in de week van maandag 28 januari tot en met donderdag 31 januari bekendgemaakt in het programma van Frank Dane. Daarna controleert hij samen met zijn check out team wie van de vier geplaatste scholen de taak het beste heeft uitgevoerd.

Vorig jaar meldden zo’n 25.000 scholieren hun school aan voor de Radio 538 School Award. Het Adelbert College in Wassenaar won vorig jaar. Het Bogerman College in Sneek won in 2006 en het Zwijssen College uit Veghel was de eerste winnaar in 2005.

Vorig artikelGiel maakt ochtendshow vrijdag met Anouk
Volgend artikelBestuur Berkelland FM verbijsterd over brandstichting