Home Landelijke radio Radio 538 start reclamecampagne

Radio 538 start reclamecampagne

Radio 538 start vandaag met een nieuwe reclamecampagne. De dj’s van de hitzender zetten daarin de positieve energie van het station neer. In een explosie van licht en geluid nemen ze even de rol over van een band.

Edwin Evers, Ruud de Wild, Rick van Velthuysen en Barry Paf geven alles wat ze hebben onder het imposante dak van de Gashouder in Amsterdam. Wessel van Diepen duikt nog even op voor een extra boost. Junkie XL, Tom Holkenborg, produceerde speciaal voor de campagne een upbeat track voor radio en tv.

Het bedrijf BSUR Concepting ontwikkelde de lentecampagne, waarin ook de slogan ‘I Love Radio’ terugkomt De commercial is geheel op 35mm gedraaid door regisseur Jonathan Weyland en de portretten werden gefotografeerd door Ruud Baan. De commercial wordt ondersteund met korte programma tag-ons voor elke dj.

De campagne is de komende weken in heel Nederland te zien op billboards, snelwegmasten en in dag- en weekbladen. De tv-spot is te zien op Talpa, SBS6, Net 5, Veronica, MTV, TMF, RTL 4, 5 en 7.

BSUR Concepting is al meer dan zes jaar verantwoordelijk voor de communicatie en merkidentiteit van Radio 538. Mediabreed werden ‘Radio=538’ campagnes gevoerd voor de verschillende programmaformats en op momenten als de terugkeer van Ruud de Wild in 2004.