Home Landelijke radio Radio 538 scoort op I-mode

Radio 538 scoort op I-mode

Radio 538 heeft sinds de lancering van I-mode al meer dan 2.200 ringtone-abonnementen verkocht. Dit aantal ligt ver boven de verwachting van zowel Radio 538 als KPN Mobile. Uit de rapportage van KPN Mobile blijkt tevens dat de abonnees vrijwel allemaal wekelijks gebruik maken van de Radio 538-ringtonesite. De Radio 538-site is daarmee de best bezochte ringtone site op I-mode.
Radio 538 biedt I-mode bezitters op haar ringtone site de mogelijkheid om voor € 2,- per maand vijf speciaal voor I-mode ontwikkelde 16-tonige ringtunes te downloaden. Daarnaast biedt Radio 538 ‘gesproken’ ringtones aan van onder andere de typetjes uit de ochtendshow van Edwin Evers en de middagshow van Jeroen van Inkel. In aansluiting op het grote succes van de ringtones, onderzoekt Radio 538 op het moment de mogelijkheid om haar dienstenaanbod op I-mode uit te breiden.
Enkele weken geleden kwamen er berichten naar buiten dat de I-mode verkoop niet helemaal goed liep. KPN sprak dit tegen. Toch is de aanbieder van mobiele telefonie nu bij meer winkelketens beginnen met de verkoop van I-mode. Vorige week begon de winkelketen t for telecom met de verkoop van de toestellen naast de Belcompany en The Phonehouse.