Home Landelijke radio Radio 538 opnieuw op zoek naar leukste middelbare school

Radio 538 opnieuw op zoek naar leukste middelbare school


Radio 538 gaat voor de achtste keer op zoek naar de leukste middelbare school van Nederland. Scholieren kunnen hun school aanmelden via de site 538schoolawards.nl Vervolgens moeten ze de komende weken zoveel mogelijk stemmen verzamelen. De vijf scholen met de meeste stemmen worden genomineerd en uitgedaagd om tijdens de zogenaamde check-outs aan dj Barry Paf en een vakjury te laten zien hoe leuk hun school is.

Op vrijdag 17 februari is de finale in de HMH in Amsterdam en wordt bekendgemaakt welke school zich de leukste van Nederland mag noemen. Vorig jaar stemden tienduizenden scholieren op hun school en uiteindelijk werd Scholengemeenschap Spieringshoek in Schiedam de winnaar.

Naast hun eigen school, kunnen leerlingen ook de 'chillste' leraar en lerares opgeven. Ook de hunk, babe én coolste conciërge maken kans op een award. Barry Paf maakt vanaf maandag 30 januari de vijf genomineerde scholen bekend in zijn programma. De week erna bezoekt hij ze samen met een vakjury om te kijken of zij alle eerder opgegeven opdrachten goed hebben uitgevoerd.

De leukste school van Nederland wint niet alleen een award, maar ook een schoolfeest met een dj van Radio 538.

Vorig artikelNovum Nieuws op Wild FM
Volgend artikel3FM en Radio 6 vanaf Eurosonic/Noorderslag