Home Landelijke radio Radio 538 ook in 2020 naar de Olympische Spelen

Radio 538 ook in 2020 naar de Olympische Spelen

Stationsinformatie over Radio 538

NOC*NSF en Radio 538 verlengen hun partnerschap tot en met 31 december 2020, dit is gisteren bekend gemaakt in de uitzending van ‘Evers Staat Op in PyeongChang’. Hiermee blijft de zender ook tijdens de zomerspelen van 2020 in Tokio verbonden aan het evenement.

Radio 538 is sinds de Olympische Spelen van 2000 in Sydney officieel radiopartner van de sportkoepel en is prominent aanwezig op het grootste sportevent van de wereld. Edwin Evers reist met zijn team mee naar de spelen om daar verslag te doen.

Gerard Dielessen – Algemeen Directeur NOC*NSF: “Radio 538 is ruim 18 jaar met succes onze radiopartner. We verlengen dit partnership graag tot tenminste 31 december 2020. 538 is een prachtig vooruitstrevend radiostation in Nederland en voor ons een zeer belangrijk platform om TeamNL onder de aandacht te brengen bij de fans. Ook via nog samen te ontwikkelen vernieuwende interactieve concepten.”

Menno Koningsberger, Algemeen Directeur Talpa Radio: “Wij omarmen sportevenementen waar nationale Oranje ploegen en individuele sporters aan meedoen, zoals de Olympische Spelen. In 2000 ging Edwin Evers met zijn team voor Radio 538 voor het eerst naar de Olympische Spelen en sindsdien hebben we geen editie overgeslagen. Topsporters, medaillewinnaars, prominenten en artiesten zijn te gast in de 538-studio op locatie. Dankzij de samenwerking met NOC*NSF zit de 538-luisteraar heel dichtbij het Olympisch vuur. We zijn erg trots dat we de komende jaren partners blijven met NOC*NSF.”

10e keer

Afgelopen vrijdag kregen Edwin Evers en zijn team al een officiële dankbetuiging uit naam van NOC*NSF en Heineken omdat zij voor de 10e keer vanuit het Holland Heineken House het programma ‘Evers Staat Op’ uitzenden.