Home Landelijke radio Radio 538 en MTV samen op Koninginnedag

Radio 538 en MTV samen op Koninginnedag

Radio 538 en MTV verzorgen op 30 april in samenwerking met café La Bastille een groot podium op het museumplein in Amsterdam waar vanaf 11.00 uur grote nationale en internationale artiesten optreden. De dag wordt afgesloten met concerten van Kane en Bløf. Radio 538 en MTV verwachten deze dag meer dan 200.000 bezoekers op het Museumplein.
Vorig jaar organiseerden beide partijen voor het eerst het spektakel op het Museumplein, wat een groot succes bleek. Dit jaar pakken de partijen het evenement nog grootser aan met een indrukwekkende line-up waarin nu al onder andere Van Dik Hout, Clubbheads, Di-rect, Alcazar, Mad’house, Def Rhymz en Drukwerk bevestigd zijn. De dag wordt afgesloten met concerten van Kane en Bløf. De komende weken zullen er nog meer grote namen bekend gemaakt worden.
De hele dag is live te volgen op Radio 538 en MTV maakt een registratie van het evenement. Voor MTV is het Koninginnedagspektakel de officiële re-launch van het muziekstation. Vanaf 1 mei zetten de zenders MTV en TMF de zenders voort met een andere invulling. Een aantal programma’s verhuizen van MTV naar TMF. De dag op het Museumplein in Amsterdam is vrij toegankelijk.