Home Landelijke radio Radio 10FM ijsdisco tijdens Amsterdam winter event

Radio 10FM ijsdisco tijdens Amsterdam winter event

Van 13 decemer t/m 6 januari vindt in het Olympisch Stadion het Amsterdam Winter Event plaats. Het Olympisch Stadion wordt omgebouwd tot een wintersportparadijs. Radio 10 FM zal hier volop aanwezig zijn en gedurende het gehele evenement de muzikale activiteiten verzorgen.
In de grote overdekte ijsbaan is de hele dag Radio 10 FM muziek te horen en wordt op alle zaterdagen (15, 22, 29 december en 5 januari) van 20:00 – 24:00 uur de Radio 10 FM IJsdisco georganiseerd: swingen op het ijs met de Disco Dance Party, natuurlijk gepresenteerd door een Radio 10 FM deejay.
IJspret voor iedereen is het uitgangspunt van het Amsterdam Winter Event . Naast de overdekte ijsbaan van maar liefst 1000 m2 is er onder andere een 35 meter lange rodelbaan over de tribunes, een hardrijbaan en een ijsklimwand van 10 meter hoog. Daarnaast vinden er demonstraties en workshops van bekende schaatsers plaats en zijn er diverse shows en optredens. Holiday On Ice zal op donderdag 13 december de spectaculaire opening verzorgen.