Home Landelijke radio Radio 10 FM woedend over Sky-actie

Radio 10 FM woedend over Sky-actie

Radio 10 FM heeft een woedende reactie gegeven over de actie van Sky Radio. De non-stop zender haalde Radio 10 FM vannacht van de frequenties van 'De Gouwe Ouwe Zender' af. "We voelen ons overvallen", aldus dj en programma-directeur Tom Mulder.

Radio 10 FM werd afgelopen week overgenomen door Sky Radio. Sky ging het station uitzenden op de frequenties van 'De Gouwe Ouwe Zender'.

De medewerkers van het oudste commerciële radiostation reageerden geschokt op het nieuws. Verontwaardiging heerst in het kantoor van Radio 10 FM. Talpa-directeur Erik de Zwart reageerde vol ongeloof op het nieuws: "Contractbreuk! Afgelopen zaterdag hebben we een contract afgesloten onder voorwaarde dat er nog een boekenonderzoek moet plaatsvinden en dat wij mogen procederen tegen de Staat om ons recht te halen. Dat staat gewoon zwart op wit."

Radio 10 FM blijft voorlopig via de kabel en via internet te beluisteren. Vanmorgen vertienvoudigde Radio 10 FM haar capaciteit op het internet om aan de grote vraag te kunnen voldoen.