Home Landelijke radio SBS, Sky Radio en Veronica praten over samenwerking

SBS, Sky Radio en Veronica praten over samenwerking

Veronica is nu ook in gepsprek met SBS voor tv- en Sky Radio voor de radiotak. Dat schrijft de Telegraaf vandaag. De drie mediabedrijven praten over een samenwerking.

Nu Sky Radio niet van plan is Radio 10 FM op te kopen voor de frequenties van 'de Gouwe Ouwe Zender', komt Veronica in beeld. "Wij staan ook open voor samenwerking op andere terreinen, Ik heb zelf bij Veronica gewerkt en zou het jammer vinden als de merknaam straks verdwijnt", aldus Sky directeur Ton Lathouwers.

Ook SBS-directeur Fons van Westerloo ziet een samenwerking tussen Sky / V8 / Veronica wel zitten. "Wij hebben een tv-station, Sky heeft Radio en Veronica een blad. Dat past goed bij elkaar."

Veronica wil echter eerst intern de meningen peilen over een mogelijk verbond met Sky en SBS. Veronica was ook al in gesprek met BNN. Aangezien Sky dinsdag naar Veronica toe kwam, besloot de verenigingsraad van Veronica op dinsdagavond het definitieve besluit over een fusie met BNN uit te stellen. Hoe BNN hierop reageerd, is nog niet bekend.