Home Landelijke radio Qmusic Qmusic test nieuwe duo’s in de ochtend en de middag

Qmusic test nieuwe duo’s in de ochtend en de middag

Joost Swinkels Hilah Noorzai Qmusic

Qmusic heeft komende week een andere ochtend- en middagshow. Het radiostation heeft voor de drivetime-programma’s twee nieuwe duo’s geprogrammeerd die zowel Mattie & Wietze als Stephan Bouwman en Kimberly Klaver zullen vervangen.

De ochtendshow wordt vanaf morgenochtend een week lang gepresenteerd door Wim van Helden en Mandy Woelkens. Joost Swinkels en Hila Noorzai doen de middagshow; zij hebben onlangs al samen een nachtprogramma gepresenteerd. De vervanging valt precies in de week dat Qmusic de ‘Top 500 van de 10’s’ uitzendt.

Mattie & Wietze

Het is opvallend dat Qmusic deze duo’s tijdelijk op zender laat in de periode nadat er steeds meer geruchten gaan over de overstap van Mattie & Wietze naar Sky Radio. Het lijkt erop dat de radiozender de nieuwe duo’s aan het testen is als opvolgers van de twee en dat de zender graag verder wil met een duo dat bestaat uit een man en een vrouw.

Qmusic heeft (nog) niet gereageerd op vragen hierover. De zender heeft het vertrek van Mattie & Wietze ook nog niet officieel bevestigd, maar het AD wist afgelopen week te melden dat de overstap definitief is.

De laatste tijd investeert Qmusic sowieso in vrouwen op de radio. In de nacht en het weekend zijn allerlei nieuwe vrouwelijke dj’s begonnen, waaronder ook Woelkens en Noorzai, die nu dus tijdelijk de ochtend- en middagshow gaan doen.