Home Landelijke radio Q-music zoekt opnieuw ‘Het Lekkerste Wijf Van Kwart Voor Vijf’

Q-music zoekt opnieuw ‘Het Lekkerste Wijf Van Kwart Voor Vijf’

Q-dj's Jeroen van Inkel en Eva Koreman reiken opnieuw een award uit aan 'Het Lekkerste Wijf Van Kwart Voor Vijf'. Een jaar lang werd bij 'Van Inkel In De Middag' elke werkdag iemand tot 'Lekker Wijf Van Kwart Voor Vijf' uitgeroepen. Het gaat in deze verkiezing niet om uiterlijk maar om inhoud.

In de nominatielijst staan onder andere Annet Malherbe, Lucille Werner en Sacha de Boer. Vorig jaar mocht Merel Westrik de award in ontvangst nemen. De overige nominaties: Patty Brard, Wendy van Dijk, Halina Reijn, Christina Curry, Sonja en Inge van Hoe schoon is, Jeanine Hennis-Plasschaert, Lauren Verster, Annet Malherbe, Richard Groenendijk, Annechien Steenhuizen en Patricia van den Broek.

Jeroen van Inkel: "Al deze dames (en één heer) wisten de luisteraars van Q-music te verbazen, inspireren of boeien met hun verhaal. Ze hebben allemaal een sterke persoonlijkheid, zijn brutaal, ondeugend, uitdagend, hebben iets te vertellen en bereikt." Via de website van de zender kunnen luisteraars stemmen.

De drie 'lekkere wijven' met de meeste stemmen worden vrijdag 13 december tussen 16 en 19 uur bekend gemaakt. Hierna zullen ze op 16, 17 en 18 december te horen zijn als sidekick bij 'Van Inkel In De Middag'. Uiteindelijk krijgt de sidekick met de meeste stemmen op donderdag 19 december de titel 'Het Lekkerste Wijf  Van Kwart Voor Vijf 2013'.