Home Landelijke radio Jubileum uitzending Mega Top 50 voor 50e verjaardag hitparade

Jubileum uitzending Mega Top 50 voor 50e verjaardag hitparade

3FM viert volgende week zaterdag de 50e verjaardag van de hitparade. Die dag schuiven tien dj’s van de hitparade aan in de 3FM studio en kruipen achter de microfoon voor de negen uur durende jubileumuitzending van de Mega Top 50.

Luisteraars kunnen stemmen op hun favoriete nummer 1-hits tot 29 november via 3FM.nl/megatop50. Op zaterdag 30 november van 09:00 tot 18:00 uur telt 3FM dj en Mega Top 50 presentator Bart Arens af naar de allerbeste, meest populaire nummer 1 hit van de afgelopen vijf decennia. Dj’s die in het verleden de lijst presenteerden zijn voor deze ene dag sidekick: Martijn Krabbé, Gijs Staverman, Daniël Dekker, Frits Spits en Felix Meurders. Herman Stok, presentator van de allereerste hitlijst in 1963, neemt in de 3FM studio de eerste editie van het Mega Top 50 jubileumboek in ontvangst.

3FM dj Bart Arens kijkt uit naar het verjaarsfeestje: "Het is voor mij een hoogtepunt dat alle hitlijst historie tijdens een 9 uur durende uitzending samenkomt. Elke presentator van de hitparade had als klein ventje een voorbeeld die de hitlijst presenteerde. Al die helden komen voor het eerst samen in één feestelijke uitzending."

Vorig artikelQ-music zoekt opnieuw ‘Het Lekkerste Wijf Van Kwart Voor Vijf’
Volgend artikelFailliete Wild FM overgenomen voor 326.500 euro