Home Landelijke radio Programmering Slam!FM op de schop na vertrek Lex Gaarthuis en Menno de...

Programmering Slam!FM op de schop na vertrek Lex Gaarthuis en Menno de Boer

Door het vertrek van dj's Lex Gaarthuis en Menno de Boer gaat de programmering van Slam!FM vanaf maandag op de schop. Dat hebben bronnen aan RadioFreak.nl laten weten. Joost Burger vervangt Lex Gaarthuis in de ochtend. Gaarthuis vertrekt binnenkort naar 100%NL. Burger gaat 'Warming-Up' presenteren en wordt bijgestaan door de nieuwe producer Milan Pit. Tot nu toe presenteerde hij 'The Beat Goes On' in de middag. Dat programma komt te vervallen.

Door het vertrek van Menno de Boer naar 538 verhuist dj Martijn La Grouw van lunchtijd naar de middag. Hij gaat 'Most Wanted' presenteren dat een uur langer gaat duren, van 16:00 tot 19:00 uur.  

Het lunchprogramma wordt ook een uur langer en zal worden gepresenteerd door Michael Blijleven, die nu in het weekend te horen is op Slam!FM. Het lunchprogramma gaat duren van 12:00 tot 16:00 uur en sluit direct aan op het middagprogramma. Michael zal 'strakke muziekradio gaan maken'.

Het weekendprogramma 'Recharge' zal worden overgenomen door Igmar Felicia, die onlangs ook genomineerd werd voor de Marconi Award voor Aanstormend Talent.