Home Landelijke radio Patrick Kraakman Head of Music Programmering bij Sky en Veronica

Patrick Kraakman Head of Music Programmering bij Sky en Veronica

Patrick Kraakman is door de Sky Radio Group benoemd tot ‘Head of Music Programming’ van Sky Radio en Radio Veronica. Kraakman zal in deze functie verantwoordelijk zijn voor de muzikale invulling van beide zenders en gaat per direct aan de slag.

Kraakman begon zijn carrière als producer bij het commerciële station Radio 10 in 1988 waarbij hij na een aantal jaren als muzieksamensteller ook betrokken was bij de formatwijziging naar Radio 10 Gold. Daarna werkte hij als promotor bij platenmaatschappij EMI Music en was hij drie jaar muzieksamensteller voor NOS Radio 1. In de zomer van 2003 werd hij gevraagd om samen met Creative Director Uunco Cerfontaine de programmering van het huidige Radio Veronica vorm te geven.

“De tijdelijke werkzaamheden voor Sky Radio, waarbij het muziekformat binnen korte tijd gerestyled moest worden is mij erg goed bevallen. Ik ben dan ook blij dat ik in mijn nieuwe functie verantwoordelijk blijf voor het muziekformat van Sky Radio en dit verder kan ontwikkelen,” aldus Patrick Kraakman.