Home Landelijke radio Caz! organiseert WK WK-kijken

Caz! organiseert WK WK-kijken

Caz! organiseert de komende week het ‘WK WK-kijken’. De winnaar van deze wedstrijd, waarbij men zo lang mogelijk onafgebroken WK-wedstrijden moet kijken, wint twee kaarten voor de finale van Wereld Kampioenschap voetbal in Duitsland.

Luisteraars kunnen zich in de dagprogramma’s van 6:00 uur tot 19:00 uur kwalificeren door een voetbalfragment te herkennen. ’s Avonds verzamelen de winnaars van de dag zich in de studio bij Marc de Hond waar ze een fysieke opdracht moeten uitvoeren. De winnaar hiervan gaat door naar de finale op zondag.

De finalisten nemen zondag plaats in de studio van Caz!. Daar begint het ‘WK WK-kijken’ met de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal en vanaf dat moment zullen ze non-stop alles over het WK bekijken. Op de tijden dat er geen wedstrijden op tv te zien zijn krijgen ze oude wedstrijden voorgeschoteld. In de rust van de wedstrijden krijgen de kandidaten 15 minuten pauze. Wie het langst blijft zitten, niet in slaap valt of niet om een medische reden moet opgeven wint twee kaarten voor de finale van het WK in Duitsland.