Home Landelijke radio Patrick Kicken nieuwe ochtendjock Veronica

Patrick Kicken nieuwe ochtendjock Veronica

Patrick Kicken wordt vanaf maandag 8 augustus de nieuwe ochtend DJ bij Radio Veronica. Hij neemt het stokje over van Jeroen van Inkel die de overstap maakt naar Q-music. Het programma gaat ‘Kicken wordt Wakker’ en zal elke werkdag van 06:00 tot 9:00 uur te horen zijn.

Enkele weken geleden tekende Patrick een nieuw drie jarig contract bij Radio Veronica. Hij presenteert daar momenteel bij Radio Veronica op vrijdagavond het programma ‘Kicken & Co’ en in het weekend is hij te horen met ‘Keihard Kicken’ en ‘Kicken voor je Kiezen’.

Patrick Kicken: “Het is de droom van iedere radio DJ om in de ochtend mensen vrolijk wakker te maken. En dan ook nog bij een station als Radio Veronica! Ik sta binnenkort op met een grote glimlach op mijn gezicht. De Veronica luisteraars hopelijk ook.”

Over wat er gaat gebeuren met de huidige side-kicks van Jeroen van Inkel, te weten Michiel Veenstra en Mario van Zijl, is nog niets bekend. Ook is niet bekend wie de programma’s die Patrick Kicken nu presenteert gaat over nemen.