Home Landelijke radio Patrick Kicken en Arjen Grolleman vervangen Michiel Veenstra

Patrick Kicken en Arjen Grolleman vervangen Michiel Veenstra

Het programma ‘Veenstra uit de Veren’ wordt de komende twee en halve week gepresenteerd door Patrick Kicken en Arjen Grolleman. Dit omdat Michiel Veenstra, die vorige week een Marconi Award ontving, met vakantie gaat.

Vanochtend en de rest van de week is Patrick Kicken elke ochtend, behalve zondagochtend, tussen 4:00 en 6:00 uur te horen. Volgende week neemt Arjen Grolleman de presentatie op zich en die week daarna doet Patrick het nog zes ochtenden. Vanaf 25 oktober zal Michiel Veenstra weer te horen zijn.

Patrick Kicken werkt sinds afgelopen zomer bij Radio Veronica. In eerste instantie tijdelijk om twee maanden Rob van Someren te vervangen, maar dit contract is in september verlengd waardoor Patrick nu elke vrijdag, zaterdag en zondag te beluisteren is. Arjen Grolleman presenteert doordeweeks ‘Avondland’ op Kink FM en is sinds september elke zondag op Radio Veronica te horen met het programma ‘Concert Classics’.

De productie van ‘Rinkeldekinkel’, die normaal gesproken ook in handen is van Michiel Veenstra wordt overigens sinds vanochtend overgenomen door Arjen Overmaat. Hij is de normaal gesproken de producer van ‘Veenstra uit de Veren’.