Home Landelijke radio Oud-presentatoren ‘Vroege Vogels’ even terug

Oud-presentatoren ‘Vroege Vogels’ even terug


Vier oud-presentatoren van het Radio 1-programma Vroege Vogels keren eenmalig terug. Presentatrice Janine Abbring is net teruggekeerd in Nederland na haar zware val en operatie. Zij moet nog geruime tijd revalideren. Tijdens haar afwezigheid en die van Menno Bentveld die met vakantie is zullen Ivo de Wijs, Inge Diepman, Karin van den Boogaert, Frank van Pamelen en Andrea van Pol elk een keer presenteren.

Morgen is Inge Diepman te horen. Zij werkte bij het programma van 1994 tot 1999. Toen presenteerde ze samen met Ivo de Wijs, nu solo. 22 juli presenteert Andrea van Pol, die eerder tussen 2007 en 2010 te horen was. Toen presenteerde ze samen met Menno Bentveld, nu solo.

5 augustus is Ivo de Wijs eenmalig terug. Hij presenteerde 'Vroege Vogels' tussen 1985 en 2005. Toen presenteerde hij samen met achtereenvolgens Letty Kosterman, Inge Diepman, Margreet Reijntjes en Karin van den Boogaert, nu solo. Frank van Pamelen was van 2005 tot 2007 te horen en presenteert nog een keer op 12 augustus.

Vorig artikelRadio 538 gaat naam veranderen in 538
Volgend artikelIvo Niehe op Franse Dag bij Classic FM