Home Landelijke radio Opening veiling en bekendmaking dj’s 3FM Serious Request

Opening veiling en bekendmaking dj’s 3FM Serious Request

Gerard Ekdom opent vandaag de veiling voor 3FM Serious Request. In de 'Arbeidsvitaminen' geeft de dj op het officiële startsein en kan het bieden op de eerste items beginnen. Elke dag, tot en met 24 december, worden nieuwe veilingartikelen en belevenissen ter veiling aangeboden.

Nationale en internationale artiesten staan persoonlijke en bijzondere items af voor de veiling. Gesigneerde albums, boeken, kunstwerken en masterclasses zijn dingen die onder meer worden geveild voor de actie. 

"Biedt op een muziekfeestje in je eigen buurt. Haal de Kersttruck naar jouw woonplaats en geniet van een pianoconcert. Liever iets blijvends? Bied dan op een plectrum van Pearl Jam zanger Eddie Vedder, een door Muse gesigneerd canvasdoek of een originele Les Paul gitaar van Krezip. Ook de 3FM dj’s leveren hun bijdrage. Bemachtig het allereerste singletje van Gerard Ekdom; Billy Jean van Michael Jackson. Of toch maar de onderbroek van Paul Rabbering en de lederhosen van Coen en Sander? Het maakt niet uit, alles wordt geveild voor 3FM Serious Request", zo laat 3FM weten.

Tijdens Serious Request zullen de dj's de items aanprijzen in Veiling TV. Welke drie dj's dit zijn wordt vanmiddag bekend gemaakt. Tussen 13:00 en 14:00 uur krijgen de dj's en luisteraars live in 'Stenders Eetvermaak' te horen wie het Glazen Huis in Groningen gaan bewonen.

Vorig artikelWerkzaamheden aan RadioFreak.nl en RadioForum.nl
Volgend artikelQ-music gestart met Q-top 1000