Home Landelijke radio Opening nieuwe 538 studio met uitzending Evers & de Wild

Opening nieuwe 538 studio met uitzending Evers & de Wild

De nieuwe studio van Radio 538 wordt aanstaande vrijdag rond 18.00 uur officieel geopend door de dj’s Edwin Evers, Ruud de Wild en Wessel van Diepen. Aansluitend presenteren Edwin en Ruud voor het eerst in de geschiedenis gezamenlijk een radio-uitzending. Dit eenmalige programma wordt van 18.00 tot 21.00 uur uitgezonden op Radio 538, hiermee komt ‘Niels & Froukje’ deze week te vervallen.

De afgelopen maanden heeft de technische dienst van Radio 538 hard gewerkt aan de bouw van de nieuwe digitale studio. Deze is volledig ingericht naar de wensen van de deejays met de allernieuwste apparatuur en technische snufjes die in een moderne radiostudio thuishoren. Over wat voor apparatuur er precies gebruikt wordr laat Radio 538 nog niets los.

Radio 538 directeur Jan Willem Brüggenwirth: “Bij de bouw van de studio hebben wij de hoogste normen gesteld aan de kwaliteit van de apparatuur en de inrichting van de studioruimte. We hebben de beste dj’s van Nederland en die moeten ook gewoon het beste gereedschap hebben.”