Home Landelijke radio Ook ochtendshow Rick van Velthuysen vanuit Sotsji

Ook ochtendshow Rick van Velthuysen vanuit Sotsji

Niet alleen Edwin Evers presenteert zijn ochtendshow de komende twee weken vanaf de Olympische Spelen in Sochi, ook Rick van Velthuysen en zijn team zijn naar Rusland afgereisd. Elke dag zal Rick van Velthuysen, John Molenaar en Suzanne Lesquillier op Radio Veronica te horen zijn vanuit het Olympisch Parc. Op werkdagen tussen 6:00 en 9:00 uur met 'Rick in de Morgen' en op zaterdag en zondag van 13:00 tot 16:00 uur met 'Weekend Rick'.

"Oud-schaatser en tweevoudig allround wereldkampioen Hein Vergeer geeft als vaste sportanalist bij Rick in de Morgen dagelijks een update en blikt vooruit op de komende wedstrijden. Ook houdt de redactie van Telesport de luisteraars van Radio Veronica op de hoogte met de Telesport Update. Rick, John en Suzanne spreken de bekende Nederlandse sporters en maken dagelijks reportages vanuit het Olympisch dorp", zo laat Radio Veronica weten.

Daarnaast zet de ploeg van 'Rick in de Morgen' een dier in om de uitslagen van belangrijke wedstrijden te voorspelen. Een pinguïn uit Dierenpark Amersfoort is voor de gelegenheid omgedoopt tot 'Poetin de Pinguïn'.

Vorig artikelRadiOlympia vanaf vanmiddag op Radio 1
Volgend artikelTijs van den Brink weg bij ‘Met Het Oog Op Morgen’