Home Landelijke radio Ook Albert Verlinde en Winston Gerschtanowitz naar Noordzee FM

Ook Albert Verlinde en Winston Gerschtanowitz naar Noordzee FM

Nadat Martijn Krabbé naar Noordzee FM is gegaan is nu ook bekend geworden dat Albert Verlinde en Winston Gerschtanowitz een eigen programma krijgen. Dit zei Verlinde vanavond in RTL Boulevard. “Ik ben al een tijdje in gesprek met Erik de Zwart en ook Fons van Westerloo is volledig op de hoogte. Ik kijk er naar uit om weer radio te gaan maken. Ik heb overigens al eerder bij Noordzee programma’s gepresenteerd. Begin september zal ik starten op de zaterdag en zondag en doordeweeks zal ik de redactie van Noordzee gaan voorzien van het allerlaatste entertainmentnieuws”, aldus Albert Verlinde, die in het weekend te horen zal zijn 12:00 en 15:00 uur.

Beide heren krijgen een weekend programma op de zender en Gerschtanowitz zal tevens vaste invaller worden voor Gordon en Krabbé. Verlinde zal in de doordeweekse programmering ook blokjes shownieuws verzorgen.

Was Fons van Westerloo het er niet mee eens dat Martijn Krabbé een dagelijks programma gaat maken op Noordzee. In dit geval heeft hij er geen probleem mee omdat het niet fulltime is.

Het programma van acteur Winston Gerschtanowitz zal ‘Winstons Wondere Wereld’ gaan heten. In het programma zal hij alles op het gebied van show en entertainment op de voet volgen. Ook het allerlaatste nieuws op het gebied van technische snufjes en de nieuwste trends zal hij behandelen. Winston zal komende zaterdag en zondag al voor het eerst te horen zijn tussen twaalf en drie uur.

Albert Verlinde zal in September gaan starten bij Noordzee. Daarnaast is ook bekend geworden dat hij niet meer te horen zal zijn op Radio 538 in het ochtendprogramma. Hij heeft ongeveer 5 jaar in het programma een showbizz rubriek gedaan.