Home Landelijke radio Bridget Maasland en Winston Gerschtanowitz in jury Baby van het Jaar

Bridget Maasland en Winston Gerschtanowitz in jury Baby van het Jaar

Bridget Maasland en Winston Gerschtanowitz zitten in de jury van de ‘Baby van het Jaar’ wedstrijd van Sky Radio. Samen met twee andere vakjuryleden hebben zij de taak om uit 101 babys de leukste, liefste, grappigste en meest fotogenieke Baby van het Jaar te kiezen. De presentatie van de finale ligt in handen van presentatrice/ zangeres en mama in spé Marlayne Sahupala. Op 3 juni vindt de finale plaats.

 Sinds 1 april 2009 zijn er bijna 8000 baby’s aangemeld bij de radiozender. Van Moederdag 10 mei tot en met 30 mei kan er zowel online als per sms op de baby’s gestemd worden. Elke dag gaan er vijf baby’s met de meeste stemmen door naar de finale. De winnaar wordt op 3 juni uit 101 finalisten gekozen tot Baby van het Jaar 2009.

"Ik vind het erg leuk dat kersverse ouders Bridget Maasland en Winston Gerschtanowitz jurylid willen zijn bij de Sky Radio Baby van het Jaar verkiezing. Zij hebben kortgeleden zelf een baby gekregen dus kunnen zich goed inleven in de belevingswereld van jonge ouders", zegt Ab Trik, CEO Sky Radio.

Vorig jaar deden er ruim 17.500 baby’s mee aan de actie en werd er 1,3 miljoen keer gestemd. Baby Elisa was de gelukkige ‘Baby van het Jaar 2008’.