Home Landelijke radio RTL FM onderhandelde met Jan van Veen over Candlelight

RTL FM onderhandelde met Jan van Veen over Candlelight

RTL FM heeft presentator Jan van Veen benaderd om het gedichtenprogramma ‘Candlelight’ op deze zender te programmeren. Maar de onderhandelingen zijn door RTL FM zelf ook weer afgebroken. Dat heeft de zender inmiddels aan RadioFreak bevestigd.

“Voor het nieuwe RTL FM hebben wij heel breed de markt bekeken. Zo is er ook gekeken naar een aantal dj’s van Radio 10 Gold. We waren op zoek naar presentatoren die volgens ons geschikt waren om de RTL FM sound over te brengen. We hebben ons echt geconcentreerd op het gevoel dat ze over konden brengen zonder rekening te houden met hun bekendheid”, zo laat een woordvoerster van RTL FM weten. Het station koos uiteindelijk voor Julia Samuël, Marion Keller, Mylene Kroon en Eric Valentijn. “Ook is er gebruik gemaakt van talent in eigen huis, zoals Edwin Ouwehand, Roland Snoeijer en Robbie Feller”.

Robbie Feller zal maar tijdelijk te horen zijn. “Hij zal na enige tijd worden vervangen zodat hij zich weer volledig kan richten op zijn taken bij Yorin FM”, zegt de woordvoerster.