Home Online radio Online Radio Awards dit jaar uitgebreid met congres

Online Radio Awards dit jaar uitgebreid met congres

Online Radio Awards

De Online Radio Awards die dit najaar voor de tweede keer worden uitgereikt worden uitgebreid met een congres. Voorafgaand aan de prijsuitreiking zal de Online Radio Day plaatsvinden waar verschillende sprekers de ontwikkelingen op het gebied van internetradio en podcasting zullen bespreken.

Het congres vindt op woensdagmiddag 9 oktober plaats in Beeld en Geluid in Hilversum. Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk en kan via deze website. Je kunt dan ook direct aanwezig zijn bij de uitreiking van de Online Radio Awards aan het einde van de dag.

Programma Online Radio Day

“Sprekers tijdens het congres zijn onder meer mediaspecialist Elger van der Wel, cabaretier/ columnist Vincent Bijlo en radiomaker Arjan Snijders. Een belangrijk thema tijdens het congres is ‘geld verdienen met online radio en podcasts’. Albert Heijn, KLM, TMG en JUKE (Talpa) vertellen over hun audiostrategie”, laat de organisatie weten.

“Op de Online Radio Day worden ook de resultaten bekend gemaakt van het Online Radio en Podcast Onderzoek 2019. Het congres wordt afgesloten met een expertsessie over verdienmodellen voor online radio en podcast met onder andere Evert Bronkhorst (radiospecialist bij mediabureau VIZEUM), David Achter de Molen (podcastproducer voor onder andere Netflix, AD, Sony en Tivoli) en Tim de Gier (Dag en Nacht Media).”

De presentatie van de Online Radio Day is handen van Fabiënne de Vries.

De Online Radio Awards worden georganiseerd door de stichting verenigde-Online Radiostations (v-OR) en Spreekbuis.nl. RadioFreak.nl is één van de mediapartners van de prijs.

Foto: Online Radio Awards