Home Landelijke radio Onduidelijkheid over huisvesting Kink FM

Onduidelijkheid over huisvesting Kink FM

Het is nog maar de vraag van waaruit Kink FM binnenkort zal uitzenden. Dat schrijft VPRO’s 3VOOR12. Het alternatieve radiostation is nu nog gevestig in de oude AVRO-studio de ’s Gravelandseweg in Hilversum samen met Radio Veronica. Deze laatste zal vanaf begin april echter in gaan trekken bij Sky Radio in Naarden. Kink FM zal alleen achter blijven.

Of de zender vanuit het monumentale pand kan blijven uitzenden is nog maar de vraag. Huisbaas SBS6 heeft inmiddels een nieuwe huurder op het oog. Productiebedrijf Holland Media House zal over twee maanden haar intrek nemen. Of Kink FM mag blijven is nog niet duidelijk.

Jan Hoogesteijn, directeur van Kink FM, weet nog niet goed waar hij aan toe is. “De plannen zijn vaag. Ik hou er rekening mee dat we op termijn moeten verhuizen.” Hoogesteijn heeft al een nieuwe locatie voor zijn zender op het oog: “Maar we zijn nog volop in bespreking, dus daar kan ik niets over zeggen. Alles is gewoon nog heel vaag. Maar het liefst blijf ik gewoon vanuit het pand aan de ’s Gravelandseweg uitzenden.”

Er gaan geruchten dat Kink FM volgende week al zal overhuizen naar Amsterdam.