Home Landelijke radio Nominaties 3FM Serious Talent Award bekend

Nominaties 3FM Serious Talent Award bekend

Miss Montreal, Bertolf en Giovanca zijn de genomineerden voor de 3FM Serious Talent Award 2009. 3FM steunt de winnaar het komende jaar door alle uitgebrachte singles een plek op de playlist te geven. Bovendien mag de winnaar optreden tijdens de 3FM Awards op 23 april in de Gashouder (Westergasfabriek) in Amsterdam. 

De 3FM-vakjury kiest op 19 april een winnaar tijdens de 3FM Serious Talent Award vanuit de Melkweg in Amsterdam. De show is live te volgen tijdens Bring it on! tussen 18:00 en 21:00 uur op 3FM.

Volgens Tijs van Liemt, voorzitter van de 3FM Serious Talent-vakjury, is de keuze op Miss Montreal, Bertolf en Giovanca gevallen, omdat de verwachting van deze drie artiesten het hoogst gespannen is voor de toekomst. De drie talenten zijn inmiddels ook allemaal in het bezit van een platencontract.

3FM ontving in 2008 ruim 1500 inzendingen van artiesten die hoopten verkozen te worden tot 3FM Serious Talent. Het publieke popstation koos twintig veelbelovende talenten, die naast airplay op het radiostation ook een podium kregen aangeboden op belangrijke festivals en evenementen als Zwarte Cross, Noorderslag en 3FM Serious Request. Vorig jaar sleepten de Jeremy’s de 3FM Serious Talent Award in de wacht. Zangeres Katelijn van de Jeremy’s reikt de prijs uit.