Home Landelijke radio Nieuwslezer Bart Jan Cune voice-over van Nederland 3

Nieuwslezer Bart Jan Cune voice-over van Nederland 3

Nieuwslezer Bart Jan Cune wordt de zenderstem van Nederland 3. Hij zal vanaf 20 januari te horen zijn in de programma-aankondigen van de zender als opvolger van Eric Corton. Die wil zich meer toeleggen op zijn werk als acteur, presentator en schrijver.

De 32-jarige Bart Jan Cune is bekend als nieuwslezer van NOS op 3, waar hij vier middagen per week te horen is op onder andere 3FM, Radio 6 en FunX. Eerder werkte hij onder meer Omroep Brabant en BNN. Tevens is Cune één van de oprichters van Kermis FM, de evenementenzender die jaarlijks tien dagen lang uitzendt vanaf de Tilburgse kermis.

“Erg eervol dat ik deze klus mag klaren voor een mooi merk als Nederland 3. Ik hoop het met minstens zo veel passie te doen als mijn voorganger Eric Corton. Het is voor mij als ‘nieuwsstem’ een hele andere tak van sport, maar inhoudelijk past het mooi bij mijn dagelijks streven om de boodschap die verteld moet worden kernachtig, enthousiast en op een heldere manier over te dragen aan de kijker en de luisteraar. Ik ben ook erg blij dat ik deze nieuwe uitdaging kan combineren met mijn huidige werk als nieuwslezer”, aldus Bart Jan.