Home Landelijke radio Nieuwe website Kink FM

Nieuwe website Kink FM

Kink FM heeft deze week haar nieuwe website gelanceerd. De site van de alternatieve kabelzender is zowel inhoudelijk als qua vormgeving volledig in het nieuw gestoken. Op www.kinkfm.com is voortaan nog meer informatie over de zender te vinden, daarnaast is de site veel overzichtelijker geworden als het gaat om het opzoeken van informatie.

Via de nieuwe site zijn voortaan ook de actuele playlisten van de non-stop uren in de nacht en ochtend op te vragen, voorzien van albumtitels, jaartallen en platenlabel. “Op die manier kunnen we onze luisteraars nog beter informeren over de muziek die KINK FM draait. Bovendien kunnen mensen, die bepaalde titels zelf willen aanschaffen, deze zo gemakkelijker terugvinden in de platenzaak,” aldus programmaleider en music-director Arjen Grolleman. De komende weken zal de site nog verder worden uitgebreid, met onder meer biografieën en foto’s van alle medewerkers.

De website is niet de enige vernieuwing bij Kink FM. Enkele weken geleden verhuisden ze namelijk naar hun nieuwe studio in het audiocentrum op het Mediapark. Dit is de voormalige studio van de EO, boven de oude 3FM-studio.