Home Landelijke radio Nieuwe programmering Sterren.nl met ‘De Gouden Uren’ van Daniel Dekker

Nieuwe programmering Sterren.nl met ‘De Gouden Uren’ van Daniel Dekker

Het Radio 2-programma 'De Gouden Uren' van Daniël Dekker keert terug op de radio. Het programma, dat vorige maand stopte, keert terug op Sterren.nl Radio. Hoewel Dekker de naam meeneemt van Radio 2, wordt het programma inhoudelijk totaal anders. Ook op andere uren komt Sterren.nl per maandag 19 januari met een vernieuwde programmering.

Dekkers Gouden Uren wordt vanaf komende week iedere maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 12:00 uur uitgezonden op Sterren.nl Radio. "Ik ben verheugd dit gouden merk mee te kunnen nemen naar het radiostation met een gouden toekomst", zegt Dekker, tevens de hoofdredacteur van Sterren.nl. Op maandag tot en met donderdag presenteert Dekker de uren, op vrijdag neemt Monique Smit het programma voor haar rekening.

Nieuw in de programmering van Sterren.nl is onder meer Marco de Hollander; hij gaat iedere zaterdag- en zondagochtend tussen 10:00 en 12:00 uur een eigen programma presenteren. "Een droom is uitgekomen", aldus De Hollander. "Dit voelt als een enorme waardering en een prachtige kans om me verder te ontwikkelen op dit mediaplatform."

Naast De Gouden Uren presenteert Daniël Dekker voortaan iedere vrijdag 'De Weekendborrel'. Samen met Corné Klijn luidt Dekker tussen 16:00 en 18:00 uur het weekend in.

De complete vernieuwde programmering van Sterren.nl Radio, de themazender van de AVROTROS dat zich richt op de Nederlandstalige muziek, is te bekijken via de website van Sterren.nl.