Home Landelijke radio Jon Hilbrants weg bij Radio Veronica

Jon Hilbrants weg bij Radio Veronica

Jon Hilbrants stopt bij Radio Veronica. Op Twitter meldt de dj dat hij zondagavond zijn laatste programma maakt. "Zet het alvast ff in je agenda, zondag 21u mijn allerlaatste uitzending op Radio Veronica! #afscheidstweet", twitterde Hilbrants.

Hilbrants heeft naar eigen zeggen nog geen idee wat hij na zijn vertrek bij Radio Veronica gaat doen. "Ik ga rustig kijken what's next is". Zijn vertrek bij Radio Veronica lijkt dus een gedwongen vertrek.

Op 2 februari krijgt Radio Veronica een nieuwe programmering. Dat er het nodige gaat veranderen bij de zender is inmiddels duidelijk. Het contract van Lindo Duvall is niet verlengd en nu moet Jon Hilbrants dus ook het veld ruimen. Afgelopen week werd ook bekend dat Mark van der Molen de overstap maakt naar 3FM. Bronnen melden dat Bart van Leeuwen mogelijk terugkeert bij Radio Veronica.

Volgens zendermanager Erik de Zwart wordt Radio Veronica per 2 februari vrouwelijker. "Vrouwelijker in de vorm van sidekicks en onderwerpkeuzes, het weggeven van concertkaarten, comedy in de avonduren én hitlijsten." Radio Veronica moet volgens De Zwart weer 'een stoere zender voor mannen én vrouwen worden'.