Home Landelijke radio Nieuwe programmering op RTV Utrecht

Nieuwe programmering op RTV Utrecht

Radio M Utrecht vernieuwt vanaf maandag de middagprogrammering. Daarnaast zijn er ook enkele wijzigingen in de programma’s en presentatie van de weekendprogrammering.

De belangrijkste verandering in de middagprogrammering is dat er een nieuw programma bij komt, genaamd Het Muziekmuseum. Dit muzikale uurtje is te beluisteren van maandag tot en met vrijdag van 14:00 uur tot 15:00 uur. Het Muziekmuseum wordt gepresenteerd door Edwin Meerman. Hij draait muziek uit de jaren ’50, ’60 en ’70.

Naast dit nieuwe programma krijgt ook het bestaande programma U op de Radio van Cobus Bosscha een nieuw jasje. Zo belt Cobus bijvoorbeeld dagelijks in zijn programma met een inwoner uit de provincie om de dag door te nemen en kunnen luisteraars oproepjes plaatsen in het middagprogramma. U op de Radio zal vanaf maandag 28 september in zijn nieuwe vorm te horen zijn van 15:00 uur tot 17:00 uur.

Het programma Afslag 93.1 wordt ook in een fris, nieuw jasje gestoken en heeft een nieuwe presentator, Sander van Barneveld. In de avonduren en het weekend blijft Radio M Utrecht de vertrouwde programma’s uitzenden. Er is een uitbreiding van de weersverslaggeving op zondag. Vanaf 4 oktober zal namelijk direct na het NOS Journaal van 08:00, 09:00 en 10:00 uur een uitgebreid weerbericht volgen.

Vanaf zondag 4 oktober komt er ook een nieuw programma in de weekendprogrammering, genaamd Marc draait door. Dit programma dat tussen 12:00 uur en 14:00 uur te horen is bevat de leukste muziek en wordt gepresenteerd door Marc van Amstel.