Het nachtprogramma ‘Nachtzuster’, dat Astrid de Jong presenteert op NPO Radio 1, heeft voor de tweede keer de RadioFreak Award voor Beste Nachtprogramma ontvangen. In 2016 viel het programma van Omroep MAX ook al in de prijzen.

‘Nachtzuster’ bestaat volgend jaar tien jaar en verhuisde begin dit jaar naar de nacht van vrijdag op zaterdag. Het blijft een populair nachtprogramma, bewijst het winnen van de RadioFreak Award. De Jong over de kracht van ‘Nachtzuster’: “De mensen maken het, iedere keer bellen er honderden mensen. Een programma dat je met zoveel mensen maakt werkt.”

Bekijk hier hoe Astrid de Jong te horen kreeg dat ze had gewonnen:

Voor Beste Nachtprogramma waren ook ‘Sophie’ (3FM) en ‘Nooit Meer Slapen’ (VPRO/NPO Radio 1) genomineerd door de zendermanagers van de landelijke radiostations. Het publiek koos echter opnieuw voor ‘Nachtzuster’.

Eerder vandaag publiceerden we al hoe de RadioFreak Award voor Beste Sidekick werd uitgereikt aan Jeroen Kijk in de Vegte en Radio 10 de prijs voor Beste Markering kreeg. Gedurende de rest van de dag volgen de andere prijzen.

Vorig artikelRadioFreak Award voor Beste Marketing naar Radio 10
Volgend artikelMatijn Nijhuis over winnen RadioFreak Award: “Heb een heel lelijke stem”