Home Landelijke radio Mojo weet niet wat ze aan moet met Kink FM

Mojo weet niet wat ze aan moet met Kink FM


De toekomst van de alternatieve popzender Kink FM is onduidelijk, dit schrijft 3voor12. Het station deed niet mee aan de etherfrequentie verdeling en is nog steeds een kabelstation. Maar mede-eigenaar Mojo denkt aan stoppen met haar deelname in Kink.

De directeur van Mojo, Leon Ramakers, twijfelt over zijn rol in de toekomst van de zender. “De kans dat we eruit stappen is zeker aanwezig, maar het kan ook nog een andere kant opgaan.”

Mojo heeft nu een geschil met Veronica omdat die op het laatste moment afhaakte voor de verdeling van frequenties. “We hebben nu een conflict met Veronica. Vijf jaar hebben we meebetaald aan het verlies, wachtend op het moment dat we zouden kunnen bieden op een frequentie. Maar toen het zover was, werd er niet geboden. Tegen die strategie hebben we bezwaar aangetekend.”

Veronica reageert luchtig op het verhaal van Mojo. Een woordvoerder laat weten dat er drie opties open staan voor Veronica. “Samen met Mojo door, alleen door, of stoppen, het zijn alledrie opties.”