Home Landelijke radio Radio 10 FM dj’s naar Veronica 103FM

Radio 10 FM dj’s naar Veronica 103FM

Bart van Leeuwen, Ferry Maat, Kas van Iersel, Rob van Someren en Peter Teekamp zullen vanaf 31 augustus dagelijks te horen zijn op Radio Veronica. Dat heeft eigenaar Sky Radio zojuist bekend gemaakt. Drie van de vier dj's komen van Radio 10 FM af. Deze dj's konden daar weg nadat het station geen etherfrequentie kreeg. Deze voorwaarde was opgenomen in hun contract.

Peter Teekamp werd deze week nog aan het team toegevoegd. Vorige week kon RadioFreak al melden dat de andere namen bekend waren.

Behalve deze dj's zal ook de huidige programmadirecteur van Radio 538, Uunco Cerfontaine, zijn overstap maken naar Veronica. Hij wordt Station Manager van het radiostation.

Via de etherzenders en de kabeldekking van Radio 103, zal Radio Veronica al vanaf 1 augustus starten met veel muziek uit de jaren '80 en '90. Vanaf 31 augustus volgt de definitieve gepresenteerde programmering met bekende top-dj's. Het is die dag exact 29 jaar geleden dat Radio Veronica als zeezender haar uitzendingen moest beëindigen.

Op 26 juni jl. besloot de Verenigingsraad van Veronica unaniem om voor Sky Radio te kiezen om Veronica weer terug op de radio te krijgen. Op televisie gaat de Vereniging Veronica binnenkort een samenwerking aan met SBS.

Algemeen Directeur Ton Lathouwers van Sky Radio: "Radio Veronica heeft altijd een belangrijke rol gespeeld op de Nederlandse radiomarkt. Onze doelstelling is duidelijk: Radio Veronica moet weer gaan leven en een belangrijke positie in gaan nemen. Mede met de kennis en ervaring van Sky Radio én het fantastische dj-team ben ik ervan overtuigd dat dit zeker gaat lukken".

De komende weken zullen er nog meer bekende dj-namen bekend worden gemaakt en wordt er meer informatie verstrekt over de programmering van het radiostation.