Home Landelijke radio Michael Pilarczyk terug op Radio 538

Michael Pilarczyk terug op Radio 538


Michael Pilarczyk is komende zomer weer even te horen als dj op Radio 538. Hij zal onder andere het weekendprogramma van Niek van der Bruggen op 2 en 3 juli van 12:00 tot 15:00 uur overnemen. Jan-Willem Brüggenwirth, algemeen directeur van Radio 538, noemt het in de Telegraaf "een leuk vakantiebaantje" voor Pilarczyk. Er gingen al lange tijd geruchten dat Michael Pilarczyk naar 538 zou komen. Velen dachten dat hij de nieuwe programmadirecteur zou worden, maar gisteren werd bekend dat Florent Luyckx die baan heeft gekregen.

Niels Hoogland had wel aangegeven nog dj te willen blijven op 538, maar dat wilde Brüggenwirth niet. "Ik vond het geen optie om een ex-programmadirecteur onder de nieuwe man te laten werken, dat is niet handig."

Pilarczyk werkte in de jaren 90 al bij Radio 538. Later was hij te horen op Yorin FM. De laatste jaren is hij niet te horen geweest op de radio. Wel verving hij in 2005 Kas van Iersel op Radio Veronica. Op televisie had hij recent nog een autoprogramma bij RTL.

Vorig artikelLokale omroep van Hilversum wil gemeentelijke bijdrage via de rechter afdwingen
Volgend artikelRadio 2-dj Henk van Steeg opnieuw vader geworden