Home Landelijke radio Michael Blijleven van Slam!FM naar Radio Veronica

Michael Blijleven van Slam!FM naar Radio Veronica

Michel Blijleven maakt de overstap van Slam!FM naar Radio Veronica. Vanaf 2 maart gaat Blijleven iedere maandag tot en met donderdag tussen 20:00 en 0:00 uur de avondshow presenteren.

"Michael is een jong, veelbelovend talent, met de nodige vlieguren!", aldus Erik de Zwart, zendermanager van Radio Veronica. "Naast de bekende Veronica namen is het goed om ook nieuwe dj’s een volwaardige plaats in onze programmering te geven." De Zwarts opmerking is redelijk opmerkelijk, aangezien jonge radiomakers als Raoul Schram en Jon Hilbrants onlangs verdwenen uit de programmering van het station.

In het nieuwe programma van Blijleven staan muziek en stand-up comedy centraal. "Het is altijd een wens van mij geweest om een programma te maken waarbij muziek en comedy gecombineerd worden. Geweldig dat ik zo'n programma nu bij Radio Veronica kan maken", aldus Blijleven.

Jurjen Gofers presenteert in de maand februari de avondshow, Blijleven neemt dat programma dus per 2 maart over. Of Gofers nog een nieuwe plaats in de programmering krijgt is nog onduidelijk.

Blijleven maakte zijn radiodebuut bij de lokale omroep Radio Beverwijk. Daarna was hij te horen op onder meer Beat FM en Radio Just4U, en liep hij stage bij 100%NL. Na de Veronica Radioschool begon Blijleven bij Radio Decibel. Vanaf maart 2010 is Blijleven te horen op Slam!FM. Hij presenteerde hier verschillende programma's, waaronder een tijdlang de ochtendshow. Blijleven presenteert momenteel iedere werkdag tussen 12:00 en 16:00 uur een programma op Slam!FM.

Vorig artikelVuelta tot 2020 bij de NOS
Volgend artikelTim Klijn: “Bij Radio 10 kan ik meer m’n ei kwijt”