Home Landelijke radio Meer dan 1100 koppels maken kans op de Sky Radio Droombruiloft

Meer dan 1100 koppels maken kans op de Sky Radio Droombruiloft


Meer dan 1100 koppels hebben zich opgegeven voor de Sky Radio Droombruiloft. Luisteraars kunnen stemmen en dan blijven er 101 koppels over. Uit de 101 koppels met de meeste stemmen kiest de computer eindelijk het paar dat op de datum 11-11-2011 elkaar het jawoord zal geven

De afgelopen twee weken hebben liefdeskoppels met trouwplannen en luisteraars van Sky Radio zich via skyradio.nl aangemeld voor de volledige verzorgde Droombruiloft. Meer dan 1100 koppels moeten de komende dagen zoveel mogelijk stemmen krijgen. De 101 liefdeskoppels met de meeste stemmen krijgen de kans de dag van hun leven te beleven tijdens Sky Radio's Droombruiloft.

De bruiloft vindt plaats in `het Witte Huis´ in Loosdrecht. Sky Radio zorgt overal voor: een weddingplanner, de bruidsjapon en het trouwpak, trouwringen, een bruidsfotograaf, huwelijkskaarten, de taart, bruidsmake-up en kapsel, de huwelijkscadeaus, het vervoer naar de prachtige trouwlocatie en natuurlijk na afloop van de bijzondere ceremonie de huwelijksreis.