Home Landelijke radio Maya Eksteen en Vivian Boelen naar RTV Utrecht

Maya Eksteen en Vivian Boelen naar RTV Utrecht


Maya Eksteen en Vivian Boelen gaan aan de slag als presentatrices bij RTV Utrecht. Daarnaast krijgt de zender een nieuw middagprogramma.

 

Maya Eksteen presenteert vanaf maandag elke werkdag het ochtendprogramma 'Utrecht Wordt Wakker'. Ze werd bekend door het radioprogramma 'Radio Romantica' en ging later aan de slag op televisie, onder andere bij 'De Vijf Uur Show'. Eksteen volgt Babette Alma op die vorig jaar weg ging bij RTV Utrecht.

 

Ook in de middag verandert er wat bij RTV Utrecht. Het middagprogramma 'Afslag 93.1' verdwijnt. Daarvoor in de plaats presenteert Marc van Amstel vanaf maandag tussen 17:00 en 19:00 uur 'Utrecht komt thuis'. Marc van Amstel presenteerde voorheen 'De Servicelijn' op zaterdagochtend. Peter Holland neemt dat programma over.

 

Vivan Boelen zal in het weekend te horen zijn op RTV Utrecht. Op zondagmiddag presenteert ze tussen 12:00 en 14:00 'M draait op Verzoek'. Boelen begon in 1976 haar carrière als omroepster bij Veronica en presenteerde later onder meer het RTL Nieuws. Op de radio presenteerde ze voor de KRO 'In antwoord op uw schrijven'. Ze begint op 16 januari bij RTV Utrecht.