Home Landelijke radio 100% NL Martijn La Grouw mogelijk naar de middag op SLAM

Martijn La Grouw mogelijk naar de middag op SLAM

Martijn La Grouw keert mogelijk terug op SLAM!. De dj maakt momenteel nog een middagprogramma op 100%NL, maar diverse bronnen melden aan RadioFreak dat La Grouw binnenkort terugkeert op SLAM!. De dj zal de uren 16:00 – 19:00 uur op zich gaan nemen.

SLAM!-dj Dimitris Kops meldde gisteren dat hij vanaf oktober op Radio 538 te horen is. Robin Leféber, die momenteel nog de middagshow op SLAM! presenteert, neemt naar verluidt de uren over van Kops, waarna La Grouw op zijn beurt de uren van Lefeber op zich gaat nemen.

Martijn La Grouw laat aan RadioFreak weten dat hij niets kan bevestigen. “Wellicht binnenkort!”, aldus de dj. Ook SLAM! gaat niet in op vragen over de mogelijke transfer.

La Grouw maakte in juni 2014 de overstap naar 100%NL. Daarvoor was hij jarenlang te horen op Slam!FM. De dj presenteerde bij het station op zondagavond een programma en was later onder meer iedere werkdag tussen 12:30 en 16:30 uur te horen met ‘The Beat Goes On’. La Grouw maakte begin 2010 een uitstapje naar de regionale zender XFM Hitradio, maar keerde een aantal maanden later weer terug bij SLAM.