Home Landelijke radio Man uit Borculo stopt 53j8

Man uit Borculo stopt 53j8


Michel Ligtenbarg (29) uit Borculo (Gld) heeft om 13:00 uur de 53J8 gestopt. Op de tiende dag vond hij  Mr. X. in de Apenheul in Apeldoorn en ontmaskerde hem door te zeggen "ik stop de 53J8!". Hij heeft nu 50.000 euro gewonnen. Tijdens de 53J8 werden dagelijks aanwijzingen over de verblijfplaats van Mr. X gegeven op Radio 538.

Winnaar Michel Ligtenbarg: "Ik ben al dagen fanatiek aan het jagen en heb al heel veel kilometers door Nederland gemaakt. Met de aanwijzing 'apenpark' kon het bijna niets anders zijn, dan de Apenheul in Apeldoorn. Daar dachten veel jagers net zo over. Het was heel druk met jagers, maar die bleven allemaal voor de ingang staan. Ik ben naar binnen gegaan en dat was gelukkig  een hele goeie keus!"

Mr. X de afgelopen dagen onder meer Den Helder, het Drentse dorp Nooitgedacht, een bioscoop in Ede, het dorp 't Haantje, een kartbaan in Groningen, Madame Tussauds in Amsterdam, Wassenaar, Zeehondencrèche Pieterburen en gisteren was hij te vinden in de Kuip in Rotterdam tijdens de wedstrijd Nederland – Finland.

Vorig artikelThe Rocketeers maakt jingles voor nieuwe 3FM-programma’s
Volgend artikelHumberto Tan volgt Bas van Werven op bij BNR Nieuwsradio