Home Landelijke radio Maartje Glas terug van BNN terug bij Veronica

Maartje Glas terug van BNN terug bij Veronica

Maartje Glas is weer terug bij de Veronica Holding, waar Kink FM onder valt. De 29-jarige Amsterdamse gaat de de marketing en communicatie rond Kink FM doen en projecten opstarten voor het Veronica Medialab.

Begin vorig jaar ging glas naar BNN om de productie te doen voor ‘De Coen & Sander Show’ op Radio 3FM. Maar nu is ze terug bij Veronica. "Maartje past heel goed bij het pionieren van Veronica en daarbij brengt ze een combinatie van inspiratie, ervaring en gedrevenheid met zich mee die we erg waarderen", aldus Guido van Nispen, algemeen directeur Veronica.

Na haar studie Voorlichting/Publiciteit/Informatie en Communicatiewetenschappen, werd de Noord-Hollandse junior product manager bij SBS. Na bijna vier jaar werd Maartje, die naar eigen zeggen een grote passie heeft voor muziek, door Veronica gevraagd om de radioschool te gaan coördineren. 

Na haar BNN periode richt ze zich nu op Kink FM. "Kink is voor mensen met een passie voor muziek absoluut de beste plek om te werken en natuurlijk het leukste station om naar te luisteren. Dit is gewoon de ideale baan voor mij", zo zegt ze.