Home Landelijke radio LPF wint gratis reclamezendtijd op Yorin FM

LPF wint gratis reclamezendtijd op Yorin FM

LPF-lijsttrekker Matt Herben heeft een last minut reclamecampagne gewonnen bij Yorin FM. Middels een politieke kennisquiz konden lijsttrekkers Balkenende (CDA), Herben (LPF) en de Graaf (D’66) vanmorgen bij ‘Freddy en Olav in de ochtend’ op Yorin FM tegen elkaar strijden om een felbegeerde last minute reclamecampagne. LPF-lijsttrekker Mat Herben is uiteindelijk, in een nek-aan-nek race met Thom de Graaf, als winnaar uit de bus gekomen.

Na afloop van de uitzending dook hij onmiddellijk de Yorin FM studio in om de reclamespot voor zijn partij in te spreken. Op dinsdag 21 januari, de dag voorafgaande aan de Tweede Kamer verkiezingen, wordt de spot elk uur, tussen 06.00 en 22.00 uur uitgezonden op Yorin FM.

Op woensdag 22 januari, de verkiezingsdag, zal op de website van Yorin FM tijdens de Yorin FM schaduwverkiezingen duidelijk worden of deze last minute verkiezingscampagne nog effect heeft gesorteerd. Luisteraars kunnen op woensdag 22 januari via de internetsite van Yorin FM hun stem uitbrengen.

Vanavond zal Frits Wester tussen 20.30 en 21.30 uur plaatsnemen in de studio voor een exclusieve VIP-chat. Via Yorinfm.nl kunnen luisteraars vragen stellen aan de politieke RTL-verslaggever.